Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2013

Μόνιμη η Βλάβη στο δίκτυο του ΟΤΕ στα Βλυζιανά


Δεύτερη εβδομάδα η βλάβη στο σταθερό δίκτυο του ΟΤΕ στό χωριό και χωρίς να μπορεί κανείς να βγάλει άκρη.Δεν αποδίδουν καρπούς τα συνεχόμενα τηλέφωνα του προέδρου Δήμητρη Ζαρκαδούλα στις βλάβες Ο.Τ.Ε. η  κοροϊδία συνεχίζεται κανονικά,στο κινητό τηλέφωνο του προέδρου  ήρθε μήνυμα από την υπηρεσία βλαβών ότι η βλάβη αποκαταστάθηκε και τα τηλέφωνα δουλεύουν κανονικά ενώ κανένα τηλέφωνο δέν  λειτουργεί μέχρι τώρα.

 Κάποιοι σκέφτονται να διακόψουν την σύνδεση στον ΟΤΕ και να πάνε σε ιδιωτική εταιρία.

Εμείς ρωτάμε
τι  εξυπηρετεί η συνεχιζόμενη κοροϊδία από τον Ο.Τ.Ε.να μας λένε ότι τα τηλέφωνα δουλεύουν ενώ στην ουσία η Βλάβη είναι μόνιμη.
Γιά τις τόσες μέρες βλάβη θα αφαιρεθεί το πάγιο  από τους λογαριασμούς η΄πρέπει να απευθυνθούμε στον Συνήγορο του Πολίτη.

Το μήνυμα μέσω SMS στο κινητό  τηλέφωνο του προέδρου είναι ανά πάσα στιγμή στην διάθεση του κάθε αρμόδιου.

Το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν αντιμετωπίζει απολύτως κανένα πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tα άρθρα που δημοσιεύωνται στο vlyziana news δεν εκφράζουν απαραίτητα και την θέση του ιστολογίου μας,δημοσιεύουμε κάθε άρθρο που κατά την γνώμη μας είναι ενδιαφέρον για ενημέρωση,σκέψη και προβλήματισμό. Το vlyziana news προτείνει το σχολιασμό την διαφορετική άποψη μέσα στα νόμιμα πλαίσια με σεβασμό στον απέναντι.Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ένα άρθρο ή σχόλιο όταν δεν τηρούνται οι κανόνες.
Το vlyziana news ουδεμία αστική και ποινική ευθύνη φέρει για τα άρθρα που αναδημοσιεύει η ευθύνη ανήκει στους συντάκτες των αρθρων.

Όλα τα κείμενα και τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους.
Μηνύματα συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται.