Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

Μέ Ντίνα Σαμαρά κατεβαίνει γιά Πρόεδρος στά Βλυζιανά ο Θεόδωρος Παπαγεωργίου

Δημαρχείο Ξηρομέρου…Τώρα
Έδωσαν τα χέρια πρίν από λίγο στο Δημαρχείο η κ΄ Κωνσταντίνα Κουμανδράκη  Σαμαρά καί ο Θεόδωρος Παπαγεωργίου και έτσι σφραγίστηκε η συνεργασία τους στίς Δημοτικές εκλογές  του Μαΐου. 

Επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του γιά πρόεδρος στα βλυζιανά,εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά ο Θεόδωρος Παπαγεωργίου από το Δημαρχείο Ξηρομέρου δίπλα στη Ντίνα Σαμαρά.Ως γνωστό ο κ' Παπαγεωργίου ήταν με τον κ΄ Π.Στάϊκο ο οποίος πρόσφατα με δημόσια δήλωση του ανακοίνωσε ότι λόγοι υγείας τον υποχρεώνουν να αποσυρθεί από την διεκδίκηση του Δήμου Ξηρομέρου.
Οι συζητήσεις με τήν  επίσης Υποψήφια Δήμαρχο  κ΄ Ντίνα Σαμαρά φαίνεται πώς απέδωσαν καρπούς.

Οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρξη θα σάς ενημερώσουμε εγκαίρως.

1 σχόλιο:

  1. Καλή επιτυχία φίλε!Ο Θόδωρος αγαπάει το χωριό και είναι και πολύ αγαπητό παιδί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Tα άρθρα που δημοσιεύωνται στο vlyziana news δεν εκφράζουν απαραίτητα και την θέση του ιστολογίου μας,δημοσιεύουμε κάθε άρθρο που κατά την γνώμη μας είναι ενδιαφέρον για ενημέρωση,σκέψη και προβλήματισμό. Το vlyziana news προτείνει το σχολιασμό την διαφορετική άποψη μέσα στα νόμιμα πλαίσια με σεβασμό στον απέναντι.Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ένα άρθρο ή σχόλιο όταν δεν τηρούνται οι κανόνες.
Το vlyziana news ουδεμία αστική και ποινική ευθύνη φέρει για τα άρθρα που αναδημοσιεύει η ευθύνη ανήκει στους συντάκτες των αρθρων.

Όλα τα κείμενα και τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους.
Μηνύματα συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται.