Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Άνοιξε ο κόμβος του Κουβαρά για τους Αγρινιώτες

Τις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσει και η έξοδος στο ρεύμα προς Αντίρριο

Λίγες μέρες πριν το ορόσημο της λειτουργικής παράδοσης των αυτοκινητοδρόμων στις 31/3 λειτουργεί πλέον ο κόμβος του Κουβαρά και για τους Αγρινιώτες.

Όταν τον περασμένο Δεκέμβριο δόθηκε στην κυκλοφορία του τμήμα Κουβαράς – Αμφιλοχία, ο κόμβος του Κουβαρά λειτουργούσε μόνο κατά το ήμισυ καθώς η είσοδος στο ρεύμα προς Γιάννενα και η έξοδος στο ρεύμα προς Αντίρριο δεν λειτουργούσαν με αποτέλεσμα, να αποτρέπεται η χρήση του συγκεκριμένου τμήματος για όσους κινούνται από και προς το Αγρίνιο. Πλέον λειτουργεί η είσοδος στο ρεύμα προς Γιάννενα και τις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσει και η έξοδος στο ρεύμα προς Αντίρριο.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι είναι ευτύχημα που οι κατασκευαστές μπόρεσαν να δώσουν τον κόμβο στην κυκλοφορία έστω λίγες μέρες πριν τη λειτουργική παράδοση της Ιόνιας Οδού, παρακινούμενοι ίσως από τα αρνητικά σχόλια των Αγρινιωτών στο διαδίκτυο, γιατί δυστυχώς από τους αιρετούς εκπροσώπους της περιοχής παραδόξως δεν υπήρξαν αντιδράσεις…

agrinioculture.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tα άρθρα που δημοσιεύωνται στο vlyziana news δεν εκφράζουν απαραίτητα και την θέση του ιστολογίου μας,δημοσιεύουμε κάθε άρθρο που κατά την γνώμη μας είναι ενδιαφέρον για ενημέρωση,σκέψη και προβλήματισμό. Το vlyziana news προτείνει το σχολιασμό την διαφορετική άποψη μέσα στα νόμιμα πλαίσια με σεβασμό στον απέναντι.Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ένα άρθρο ή σχόλιο όταν δεν τηρούνται οι κανόνες.
Το vlyziana news ουδεμία αστική και ποινική ευθύνη φέρει για τα άρθρα που αναδημοσιεύει η ευθύνη ανήκει στους συντάκτες των αρθρων.

Όλα τα κείμενα και τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους.
Μηνύματα συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται.