.

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

Τρία νέα ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ Αγρινίου,ένα στο Μεσολόγγι,ένα Αμφιλοχία και δύο στην Ναύπακτο

Παρελήφθησαν την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 10 νέα ασθενοφόρα
για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ στην Αιτ/νια στην Αχαΐα και στην Ηλεία,
δωρεά από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος,ενώ αναμένονται άλλα 14.

Στην παραλαβή η οποία έγινε στην Πάτρα παρευρέθη ο Υποδιοικητής της 6 Υ.Π.Ε Μίλτος Ζαμπάρας ,ο οποίος δήλωσε στο agriniolike.gr ότι, τα 7 θα πάνε σε Υπηρεσίες του ΕΚΑΒ στην Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα 3 στο ΕΚΑΒ Αγρινίου,1 στο Μεσολόγγι,2 στη Ναύπακτο και 1 στην Αμφιλοχία,ενώ τα υπόλοιπα σε Πάτρα και Ηλεία.
Ήδη έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες εργασίες διαμόρφωσης των χώρων και το επόμενο διάστημα σταδιακά θα δοθούν στις προαναφερόμενες υπηρεσίες.
Πρόκειται σαφώς για μια πολύ σημαντική ενίσχυση στον κουρασμένο στόλο του ΕΚΑΒ.

Ο κ.Ζαμπάρας έγραψε σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο fb:

«Παραλαβή 10 νέων Ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Stavros Niarchos Foundation). 10 καινούργια ασθενοφόρα και αναμένονται άλλα 14 για την πλήρη κάλυψη των νομών Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας. Καλοτάξιδα και όσο το δυνατόν αχρείαστα να είναι.»
http://www.aerasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tα άρθρα που δημοσιεύωνται στο vlyziana news δεν εκφράζουν απαραίτητα και την θέση του ιστολογίου μας,δημοσιεύουμε κάθε άρθρο που κατά την γνώμη μας είναι ενδιαφέρον για ενημέρωση,σκέψη και προβλήματισμό. Το vlyziana news προτείνει το σχολιασμό την διαφορετική άποψη μέσα στα νόμιμα πλαίσια με σεβασμό στον απέναντι.Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ένα άρθρο ή σχόλιο όταν δεν τηρούνται οι κανόνες.
Το vlyziana news ουδεμία αστική και ποινική ευθύνη φέρει για τα άρθρα που αναδημοσιεύει η ευθύνη ανήκει στους συντάκτες των αρθρων.

Όλα τα κείμενα και τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους.
Μηνύματα συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται.