Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

Χάλκινο Μετάλλιο στη μαθήτρια Ελένη Δημοπούλου του ΕΠΑΣ Μαθητείας Μεσολογγίου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής «Greek Chef 2018»Η Διοίκηση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού συγχαίρει τους μαθητές και μαθήτριες και τους/τις εκπαιδευτικούς της ΕΠΑΣ Μαθητείας Μεσολογγίου για τη συμμετοχή της ειδικότητας «Μαγειρικής Τέχνης» στην 5η  ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018, όπως και τη μαθήτρια Ελένη Δημοπούλου για τη διάκριση, με το Χάλκινο Μετάλλιο, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής «Greek Chef 2018» που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης με πλήθος συμμετεχόντων και κριτές καταξιωμένους chef.

Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η προβολή των τοπικών προϊόντων της ελληνικής κουζίνας και της Μεσογειακής διατροφής.

Η ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Μεσολογγίου συμμετέχει και κατακτά μετάλλιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον διαγωνισμό Greek Chef. Υπενθυμίζεται ότι στην περσινή ΕΞΠΟΤΡΟΦ οι μαθήτριες Μαρία Κουτρομάνου και Γεωργία Καρύτσα είχαν κατακτήσει επίσης το χάλκινο μετάλλιο.

Οι βραβεύσεις αυτές αναδεικνύουν την αξιοπιστία του συστήματος Μαθητείας και τις πολύ καλές επιδόσεις των Επαγγελματικών Σχολών του ΟΑΕΔ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tα άρθρα που δημοσιεύωνται στο vlyziana news δεν εκφράζουν απαραίτητα και την θέση του ιστολογίου μας,δημοσιεύουμε κάθε άρθρο που κατά την γνώμη μας είναι ενδιαφέρον για ενημέρωση,σκέψη και προβλήματισμό. Το vlyziana news προτείνει το σχολιασμό την διαφορετική άποψη μέσα στα νόμιμα πλαίσια με σεβασμό στον απέναντι.Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ένα άρθρο ή σχόλιο όταν δεν τηρούνται οι κανόνες.
Το vlyziana news ουδεμία αστική και ποινική ευθύνη φέρει για τα άρθρα που αναδημοσιεύει η ευθύνη ανήκει στους συντάκτες των αρθρων.

Όλα τα κείμενα και τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους.
Μηνύματα συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται.