Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΣΙΜΟΥΛΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΣΤΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ  FIDE INSTRUCTOR ΤΖΟΤΖΟΛΗ ΜΠΑΜΠΗ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην παραλία Αστακού το σιμουλτανέ που διοργάνωσε το σκακιστικό τμήμα του Ν.Α.Ο. Αστακού σε συνεργασία με τον Τζότζολη Μπάμπη, ο οποίος αντιμετώπισε  συνολικά 38 μικρούς και μεγάλους σκακιστές.

 Μοναδικές νίκες  απέσπασαν οι Ζαρκαδούλας Αθανάσιος και Βότσης Πάνος. 

Αναλυτικά τα ονόματα των σκακιστών που προσπάθησαν να νικήσουν τον κͦ Τζότζολη:

Κακαρούνας Σωτήρης, Ντεμίρης Αχιλλέας, Τσάνος Αλέξης ,Καρανίκας Σπύρος, Ζαρκαδούλας Αθανάσιος, Καρανίκας Μάκης, Χάχας Μάκης, Ντεμίρης Βαγγέλης, Βότσης Πάνος, Παρασκευάκης Παρασκευάς, Λύσσαρης Στάθης, Μακρής Γεράσιμος, Μακρής Κωνσταντίνος, Μακρή Λίνα, Τριανταφυλλάκη Χρυσούλα, Φράγκος Νίκος, Κακκαβάς Άκης, Ντούκας Δημήτρης, Τασιολάμπρος Κώστας, Τσάνος Θάνος, Αναστασιάδης Γιάννης, Αναστασιάδη Σταυρούλα, Αναστασιάδη Βασιλική, Σούρλας Θοδωρής, Σούρλα Έυη,Μούρκα Ευφροσύνη, Μακρή Μαρίλια, Κλαδευτήρας Επαμεινώνδας, Κλαδευτήρας Γρηγόρης, Μουρούκης Πάνος, Κολοκούρα Γεωργία, Κολοκούρα Μαρία, Μούρκας Ανδρέας, Φουσέκης Νίκος, Κολλιάς Δ. Γιάννης, Κουντούρης Γρηγόρης, Βραχνού Σταυρούλα και Πανάγος Μανώλης.

Το σιμουλτανέ  πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα του Πάσχα με αποτέλεσμα αρκετοί επισκέπτες και κάτοικοι  να παρακολουθήσουν το πολύ όμορφο και ιδιαίτερο  θέαμα. Να ευχαριστήσουμε θερμά τον κͦ  Τζότζολη που είναι κοντά μας και μας στηρίζει για τέταρτη χρόνια φέτος, όσους βοήθησαν  τόσο στην μεταφορά των τραπεζιών και των καθισμάτων όσο και στο στήσιμο του σιμουλτανέ στην παραλία και όσοι φίλοι-γονείς είναι μαζί μας, μάς προσφέρουν ηθική συμπαράσταση και μας συμπληρώνουν με τις ιδέες τους. 

Τέλος, τον Σύλλογο Γυναικών για την παραχώρηση του φωτισμού. 

Ευελπιστούμε σε επανάληψη της διαδικάσιας το καλοκαίρι!!!


Σκακιστικό τμήμα Ν.Α.Ο. Αστακού

               

Ακολουθούν ενδεικτικές φωτογραφίες:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tα άρθρα που δημοσιεύωνται στο vlyziana news δεν εκφράζουν απαραίτητα και την θέση του ιστολογίου μας,δημοσιεύουμε κάθε άρθρο που κατά την γνώμη μας είναι ενδιαφέρον για ενημέρωση,σκέψη και προβλήματισμό. Το vlyziana news προτείνει το σχολιασμό την διαφορετική άποψη μέσα στα νόμιμα πλαίσια με σεβασμό στον απέναντι.Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ένα άρθρο ή σχόλιο όταν δεν τηρούνται οι κανόνες.
Το vlyziana news ουδεμία αστική και ποινική ευθύνη φέρει για τα άρθρα που αναδημοσιεύει η ευθύνη ανήκει στους συντάκτες των αρθρων.

Όλα τα κείμενα και τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους.
Μηνύματα συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται.ΞΗΡΟΜΕΡΟ

Μέσω Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. ο ανάδοχος για το έργο Συντήρηση και αποκατάσταση τμήματος Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Αστακού