Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

Λαϊκή Συνέλευση στον Μύτικα την Κυριακή 20 Μαΐου και ώρα 10:30 π.μ.


Η Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα καλεί τον Δήμαρχο κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη, τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κυριάκο Κωνσταντίνο, τους Αντιδημάρχους του Δήμου Ξηρομέρου, τους Δημοτικούς Συμβούλους της Δ.Ε. Αλυζίας, τους Προέδρους των Τ.Κ. της Δ.Ε. Αλυζίας, το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Μύτικα και όλους τους κατοίκους και φορείς του Μύτικα,

στην Λαϊκή Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο καφενείο του κ. Κώστα Τζεφρώνη (Καραμέλας),

την Κυριακή 20/5/2018 και ώρα 10:30 π.μ.,

για ενημέρωση όσον αφορά το θέμα για τον καθορισμό της χερσαίας ζώνης του λιμένα Μύτικα και κατόπιν θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν την Τοπική Κοινωνία.


Η Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα

Ιωάννα Βέρρη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tα άρθρα που δημοσιεύωνται στο vlyziana news δεν εκφράζουν απαραίτητα και την θέση του ιστολογίου μας,δημοσιεύουμε κάθε άρθρο που κατά την γνώμη μας είναι ενδιαφέρον για ενημέρωση,σκέψη και προβλήματισμό. Το vlyziana news προτείνει το σχολιασμό την διαφορετική άποψη μέσα στα νόμιμα πλαίσια με σεβασμό στον απέναντι.Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ένα άρθρο ή σχόλιο όταν δεν τηρούνται οι κανόνες.
Το vlyziana news ουδεμία αστική και ποινική ευθύνη φέρει για τα άρθρα που αναδημοσιεύει η ευθύνη ανήκει στους συντάκτες των αρθρων.

Όλα τα κείμενα και τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους.
Μηνύματα συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται.