Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Οι εκδηλώσεις του Συνδέσμου Βασιλοπουλιωτών Ξηρομέρου «Η ΒΕΛΑ» - Το Σάββατο 11 Αυγούστου το πανηγύρι

Ο Σύνδεσμος Βασιλοπουλιωτών Ξηρομέρου  «Η ΒΕΛΑ» στα πλαίσια των Αθλητικών και
μουσικών δραστηριοτήτων του θα πραγματοποίηση και φέτος τον Αύγουστο τις καθιερωμένες εκδηλώσεις του.

Αγώνες δρόμου -ποδηλασία- μπάσκετ- ποδόσφαιρο -τιμητικές  βραβεύσεις συγχωριανών μας -χορευτικά συγκροτήματα και το μεγάλο μουσικό πανηγύρι θα πλαισιώσουν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων .

ΤΟ Πανηγύρι θα γίνει το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018 και ώρα 10,00μμ στο προαύλιο χώρο του Δημητρούκειου Δημοτικού Σχολείου.

Ζωντανή μουσική με παραδοσιακά τραγούδια με τους εξής καλλιτέχνες του είδους:
Χρήστος Κατσαμάκης κλαρίνο, Θανάσης Βαρσαμάς , Αλέκα Φραγκούλη, Ζέτα Οικονόμου τραγούδι, συνοδεία αξιόλογων μουσικών. Στην εκδήλωση θα υπάρχει φαγητό ,ποτά και λαχειοφόρος αγορά για κάλυψη μέρους των εξόδων.

      Παράκληση στους γειτονικούς συλλόγους να μη συμπέσουν οι μουσικές εκδηλώσεις την ίδια ημερομηνία,  για το καλό όλων μας .TO Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΖΩΗΣ                                                      ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΚΑΤΟΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tα άρθρα που δημοσιεύωνται στο vlyziana news δεν εκφράζουν απαραίτητα και την θέση του ιστολογίου μας,δημοσιεύουμε κάθε άρθρο που κατά την γνώμη μας είναι ενδιαφέρον για ενημέρωση,σκέψη και προβλήματισμό. Το vlyziana news προτείνει το σχολιασμό την διαφορετική άποψη μέσα στα νόμιμα πλαίσια με σεβασμό στον απέναντι.Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ένα άρθρο ή σχόλιο όταν δεν τηρούνται οι κανόνες.
Το vlyziana news ουδεμία αστική και ποινική ευθύνη φέρει για τα άρθρα που αναδημοσιεύει η ευθύνη ανήκει στους συντάκτες των αρθρων.

Όλα τα κείμενα και τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους.
Μηνύματα συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται.