Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

Ενημερωτικές συναντήσεις για τον ποδηλατικό τουρισμό στην Αιτωλοακαρνανία (Αμφιλοχία-Βόνιτσα-Μεσολόγγι)


Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (ΠΤΑ/ΠΔΕ) υλοποιεί το ευρωπαϊκό έργο «MEDCYCLETOUR: Mediterranean cycle tour for sustainable Coastal Tourism (Μεσογειακές Ποδηλατικές Διαδρομές για βιώσιμο παραθαλάσσιο τουρισμό)», το οποίο χρηματοδοτείται από το Interreg Med 2014-2020.

Το έργο στοχεύει στην ύπαρξη άμεσου αντίκτυπου στις περιφερειακές και εθνικές πολιτικές υπέρ του βιώσιμου τουρισμού κατά μήκος της περιοχής της Μεσογείου, προσφέροντας διακρατικές λύσεις σε όλη την Μεσόγειο μέσω της χρήσης των Μεσογειακών Ποδηλατικών Διαδρομών για έναν βιώσιμο παραθαλάσσιο τουρισμό.

Στο πλαίσιο του έργου θα πραγματοποιηθούν τρεις ενημερωτικές συναντήσεις για θέματα Ποδηλατικού Τουρισμού (workshops) :

Δήμος Αμφιλοχίας:
Αίθουσα συνεδριάσεων Δημαρχείου, Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 και ώρα 10:30 – 14:30

Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας:
Αίθουσα συνεδριάσεων Δημαρχείου , Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 και ώρα 17:00 έως 21:00

Δήμος Μεσολογγίου:
Αίθουσα συνεδριάσεων Διοικητηρίου, Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 και ώρα 10:30 – 14:30

Σκοπός των εκδηλώσεων είναι η ενημέρωση του κοινού και ειδικότερα των εμπλεκόμενων φορέων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του ποδηλατικού τουρισμού σχετικά με την ανάπτυξη της ποδηλατικής διαδρομής EuroVelo 8. 

Ως εμπλεκόμενοι φορείς στο πλαίσιο του έργου ενδεικτικά αναφέρονται: 

η Περιφέρεια, ο Δήμος, η Ελληνική Αστυνομία, δημόσιες συγκοινωνίες, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ενοικιαζόμενα δωμάτια, τουριστικά γραφεία, καταστήματα παροχής υπηρεσιών ποδηλάτου (πώληση – επισκευή), ποδηλατικοί σύλλογοι, καταστήματα εστίασης και αναψυχής, αναπτυξιακοί φορείς κλπ.aerasnews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tα άρθρα που δημοσιεύωνται στο vlyziana news δεν εκφράζουν απαραίτητα και την θέση του ιστολογίου μας,δημοσιεύουμε κάθε άρθρο που κατά την γνώμη μας είναι ενδιαφέρον για ενημέρωση,σκέψη και προβλήματισμό. Το vlyziana news προτείνει το σχολιασμό την διαφορετική άποψη μέσα στα νόμιμα πλαίσια με σεβασμό στον απέναντι.Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ένα άρθρο ή σχόλιο όταν δεν τηρούνται οι κανόνες.
Το vlyziana news ουδεμία αστική και ποινική ευθύνη φέρει για τα άρθρα που αναδημοσιεύει η ευθύνη ανήκει στους συντάκτες των αρθρων.

Όλα τα κείμενα και τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους.
Μηνύματα συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται.