Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

Πραγματοποιήθηκε ο καλλωπισμός της πλατείας Αγίου Νικολάου Αστακού: Ευχαριστίες του Συλλόγου Γυναικών ΑστακούΤο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού, σας ενημερώνει ότι πραγματοποίησε τις εργασίες που είχε δρομολογήσει για τον καλλωπισμό της πλατείας Αγίου Νικολάου Αστακού και για τους δύο κάθετους πεζόδρομους, φυτεύοντας δέντρα, λιγούστρα, πυξάρια και λουλούδια.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους αντιδημάρχους Βασίλη Τσάρκο και Θεόδωρο Λιβάνη, τους υπαλλήλους του δήμου Νίκο Μακρή, Νώντα Γεραφέντη, Κώστα Τζόβα και τον Πάνο Κακαρούνα.

Καθώς και τους συνδημότες μας Αντωνία Παύλου και Νίκο Ρηγάλο για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Επίσης ευχαριστούμε για την χορηγία τους την κα Καλυψώ Πανάγου και την Αγγελική Πιτσούλια (Φροντιστήριο ξένων γλωσσών My school) καθώς και όλους όσους εθελοντικά προσέφεραν με την πολύτιμη βοήθειά τους στις εργασίες που απαιτούνταν.

Τέλος ευχαριστούμε τον Πάνο Χολή και τον Γιώργο Παύλου «ΦΥΤΑ 4 ΕΠΟΧΕΣ», όχι μόνο για την πολύ καλή προσφορά τους, αλλά και για την καθοδήγηση και τις συμβουλές τους σχετικά με τις εργασίες που έπρεπε να πραγματοποιηθούν, ώστε το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό.

Καλούμε όλους τους συνδημότες μας να σεβαστούν την προσπάθειά μας και να συμβάλλουν στην προστασία, την διατήρηση και την καθαριότητα της πλατείας μας, γιατί αξίζει να αναδειχθεί μιας και είναι μια από τις ωραιότερες πλατείες του τόπου μας,

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tα άρθρα που δημοσιεύωνται στο vlyziana news δεν εκφράζουν απαραίτητα και την θέση του ιστολογίου μας,δημοσιεύουμε κάθε άρθρο που κατά την γνώμη μας είναι ενδιαφέρον για ενημέρωση,σκέψη και προβλήματισμό. Το vlyziana news προτείνει το σχολιασμό την διαφορετική άποψη μέσα στα νόμιμα πλαίσια με σεβασμό στον απέναντι.Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ένα άρθρο ή σχόλιο όταν δεν τηρούνται οι κανόνες.
Το vlyziana news ουδεμία αστική και ποινική ευθύνη φέρει για τα άρθρα που αναδημοσιεύει η ευθύνη ανήκει στους συντάκτες των αρθρων.

Όλα τα κείμενα και τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους.
Μηνύματα συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται.