Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018

Δημήτριος  Γεωργίου Χελώνας  κάτοικος Βασιλόπουλου : Προς αποκατάσταση της αλήθειαςΜε πολύ μεγάλη  έκπληξη διάβασα χθες στα τοπικά Blogs , να λέει  η υπεύθυνη νοσηλεύτρια για τα υλικά του Κ.Υ Αστακού  κυρία Δράκα πως είχαν πέντε  σακχαρόμετρα . 

Είμαι εκείνος που κρατούσε τον ασθενή στα πόδια μου , όταν μεταφέραμε τον ασθενή από το Βασιλόπουλο με υπογλυκαιμικό κώμα   και όταν φθάσαμε εκεί και ο γιατρός του Κέντρου Υγείας ζήτησε από την νοσηλεύτρια να του φέρει το σακχαρόμετρο , εκείνη του απάντησε , πως δεν είχαν άλλο ,γιατί  το μοναδικό που υπήρχε , βρισκόταν στο ασθενοφόρο που έλειπε .!!!!!

Όσο για το αν ο κύριος Στάικος σας στέλνει περιστατικά στο Κέντρο Υγείας και δεν τα κρατάει αυτός , θέλω να της γνωρίσω όταν ο γιος του αδελφού μου τριών ετών κτύπησε  πριν λίγο καιρό πάνω από το φρύδι του και πήγαν στο Κέντρο Υγείας Αστακού  για να του βάλουν ένα ραμματάκι , εκείνοι τους έδιωξαν για το Μεσολόγγι και αναγκάστηκαν μετά να πάνε στον κύριο Στάικο τον οποίο ξύπνησαν γιατί ήταν 1:30  μετά τα μεσάνυκτα , εκείνος τους καλοδέχτηκε και αφού τον βοήθησαν κρατώντας το παιδί , τότε ο κύριος Σταικος έβαλε ένα ρααμματάκι και γύρισαν στο σπίτι τους , χωρίς να υποστούν την ταλαιπωρία να πάνε στο Μεσολόγγι ,αφού έχουν και άλλο ένα παιδάκι ενός έτους , το οποίο είχαν μαζί τους .

Προς αποκατάσταση της αλήθειας  παρακαλώ να δημοσιευτεί .

Αστακός  16/7/2014
Δημήτριος  Γεωργίου Χελώνας  ετών 34 ελαιοχρωματιστής  κάτοικος Βασιλόπουλου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tα άρθρα που δημοσιεύωνται στο vlyziana news δεν εκφράζουν απαραίτητα και την θέση του ιστολογίου μας,δημοσιεύουμε κάθε άρθρο που κατά την γνώμη μας είναι ενδιαφέρον για ενημέρωση,σκέψη και προβλήματισμό. Το vlyziana news προτείνει το σχολιασμό την διαφορετική άποψη μέσα στα νόμιμα πλαίσια με σεβασμό στον απέναντι.Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ένα άρθρο ή σχόλιο όταν δεν τηρούνται οι κανόνες.
Το vlyziana news ουδεμία αστική και ποινική ευθύνη φέρει για τα άρθρα που αναδημοσιεύει η ευθύνη ανήκει στους συντάκτες των αρθρων.

Όλα τα κείμενα και τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους.
Μηνύματα συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται.