Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018

Λειτουργία ακαδημιών στον ΑΜΣ Αίολο Αστακού

1) Η συμμετοχή κάθε παιδιού καθορίζεται στα 20€ το μήνα.

2) Η προπληρωμή για κάθε τρίμηνο καθορίζεται στα 50€

3) Η προπληρωμή για τους εννέα μήνες καθορίζεται στα 150€

4) Στο 2ο παιδί μιας οικογένειας γίνεται έκπτωση 50%,ενω το 3ο παιδί δεν καταβάλει χρήματα.

5) Οι μετακινήσεις των αγωνιστικών τμημάτων θα γίνονται υποχρεωτικά με λεωφορείο και θα επιβαρύνουν τους γονείς με 10€ ανά παιδί.

6) Τα παιδιά των αγωνιστικών τμημάτων πρέπει να παρακολουθούν τις προπονήσεις της ομάδας,αλλιώς δεν θα συμμετέχουν στους αγώνες.

7) Η εισφορά είναι υποχρεωτική και αφορά την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας.
Τα χρήματα αυτά διατίθενται αποκλειστικά για τιςκάθε είδουςπαροχές (εμφανίσειςαγώνων,διαιτητές,μπάλες,καθαρισμός γηπέδων,νερά,εκδηλώσεις κλπ).
Η μη καταβολή θα συνεπάγεται τη μη συμμετοχή των παιδιών στους αγωνες.

8) Οι εγγραφές των παιδιών που έχουν γεννηθεί τα ετη 2008,2009,2010,2011,2012 συνεχίζονται κανονικα εως τη Τετάρτη 17/10/18.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tα άρθρα που δημοσιεύωνται στο vlyziana news δεν εκφράζουν απαραίτητα και την θέση του ιστολογίου μας,δημοσιεύουμε κάθε άρθρο που κατά την γνώμη μας είναι ενδιαφέρον για ενημέρωση,σκέψη και προβλήματισμό. Το vlyziana news προτείνει το σχολιασμό την διαφορετική άποψη μέσα στα νόμιμα πλαίσια με σεβασμό στον απέναντι.Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ένα άρθρο ή σχόλιο όταν δεν τηρούνται οι κανόνες.
Το vlyziana news ουδεμία αστική και ποινική ευθύνη φέρει για τα άρθρα που αναδημοσιεύει η ευθύνη ανήκει στους συντάκτες των αρθρων.

Όλα τα κείμενα και τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους.
Μηνύματα συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται.