Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018

Υποψήφιος ο κ.Γεράσιμος Μαλούσης από το Καραϊσκάκη Ξηρομέρου για την θέση του προέδρου του Δ.Σ στις εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου


Την επόμενη Τρίτη 13-11-2018 θα γίνουν εκλογές για νέο Διοικητικό 
Συμβούλιο, Αντιπρόσωποι στην Ο.Δ.Υ.Ε. καθώς και για νέα Εξελεγκτική Επιτροπή.

Μεταξύ των υποψηφίων για την θέση του προέδρου του Δ.Σ. είναι και ο συντοπίτης μας, με καταγωγή από το Καραϊσκάκη Αστακού, Γεράσιμος Μαλούσης,εργαζόμενος στην Εισαγγελία Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, αφού ως Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου και μετά από παρότρυνση σχεδόν όλων των συναδέλφων του στο Δικαστικό Μέγαρο, κατέρχεται ως υποψήφιος για την θέση του προέδρου έχοντας ήδη συγκροτήσει ένα ψηφοδέλτιο με πολλά νέα πρόσωπα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tα άρθρα που δημοσιεύωνται στο vlyziana news δεν εκφράζουν απαραίτητα και την θέση του ιστολογίου μας,δημοσιεύουμε κάθε άρθρο που κατά την γνώμη μας είναι ενδιαφέρον για ενημέρωση,σκέψη και προβλήματισμό. Το vlyziana news προτείνει το σχολιασμό την διαφορετική άποψη μέσα στα νόμιμα πλαίσια με σεβασμό στον απέναντι.Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ένα άρθρο ή σχόλιο όταν δεν τηρούνται οι κανόνες.
Το vlyziana news ουδεμία αστική και ποινική ευθύνη φέρει για τα άρθρα που αναδημοσιεύει η ευθύνη ανήκει στους συντάκτες των αρθρων.

Όλα τα κείμενα και τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους.
Μηνύματα συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται.