Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στους δήμους για δωρεάν Wi-Fi-Οι Δήμοι Ξηρομέρου-Αγρινίου-Μεσολογγίου-Ναυπακτίας-Ακτίου-Βόνιτσας έχουν εγγραφή


Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στους δήμους για  δωρεάν Wi-Fi.

Οι αιτήσεις των δήμων στο πρόγραμμα WiFi4EU θα εξασφαλίσει δωρεάν συνδεσιμότητα
Wi-Fi για τους πολίτες και τους επισκέπτες σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα πλατείες
δημόσια κτίρια κ.λ. σε  όλη την  Ευρώπη.

Το πρόγραμμα WiFi4EU άνοιξε σήμερα 7/11/2018  και θα διαρκέσει έως 9 Νοεμβρίου 
2018  απευθύνεται σε:

1.Δήμους.
2.Συλλόγους που συγκροτούνται από Δήμους που ενεργούν για λογαριασμό των μελών τους.

Οι δήμοι που θα εγγραφούν στην ειδική πύλη WiFi4EU  λαμβάνουν  ένα σταθερό ποσό χρηματοδότησης ύψους 15.000 ευρώ ανά δήμο.

Οι δήμοι που λαμβάνουν κουπόνια θα επιλέξουν τα κέντρα  όπου θα εγκατασταθούν τα hotspot WiFi4EU (ασύρματα σημεία πρόσβασης). Τα κουπόνια WiFi4EU μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να χρηματοδοτήσουν μερικώς ένα έργο υψηλότερης αξίας.

Το κουπόνι μπορεί να χρησιμεύσει για την αγορά νέου εξοπλισμού ή την αναβάθμιση του παλαιού υλικού και την αντικατάστασή του με τον πιο πρόσφατο και βέλτιστο διαθέσιμο εξοπλισμό στην αγορά.

Στην Αιτωλοακαρνανία  έχουν εγγραφεί  οι Δήμοι:

Ξηρομέρου-Αγρινίου-Μεσολογγίου-Ναυπακτίας-Ακτίου-Βόνιτσας
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tα άρθρα που δημοσιεύωνται στο vlyziana news δεν εκφράζουν απαραίτητα και την θέση του ιστολογίου μας,δημοσιεύουμε κάθε άρθρο που κατά την γνώμη μας είναι ενδιαφέρον για ενημέρωση,σκέψη και προβλήματισμό. Το vlyziana news προτείνει το σχολιασμό την διαφορετική άποψη μέσα στα νόμιμα πλαίσια με σεβασμό στον απέναντι.Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ένα άρθρο ή σχόλιο όταν δεν τηρούνται οι κανόνες.
Το vlyziana news ουδεμία αστική και ποινική ευθύνη φέρει για τα άρθρα που αναδημοσιεύει η ευθύνη ανήκει στους συντάκτες των αρθρων.

Όλα τα κείμενα και τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους.
Μηνύματα συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται.