Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019

5η συνάντηση (CAMP) ομάδων TAEKWONDO στον Αστακό
Για μια ακόμη φορά ο Αστακός  γίνεται ο τόπος συνάντησης  του ανοιχτού camp Taekwondo  με συλλόγους από όλη την Ελλάδα παράλληλα δε και με συμμετοχή της Αλβανίας. Συνδιοργανωτής του τουρνουά αυτού όπως πάντα  ο αθλητικός σύλλογος ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ  Αστακού. Στη φετεινή 5η διοργάνωση παρατηρείτε μια  αύξηση κατά 30% των αθλητών καθώς και συμμετοχή νέων ομάδων.

Για σχεδόν μια εβδομάδα στο κλειστό γυμναστήριο του Αστακού,οι αθλητές των ομάδων θα προπονούνται εντατικά υπό την επίβλεψη των προπονητών-δασκάλων τους,και την Τετάρτη θα προσφέρουν σε ανοιχτό γήπεδο ένα υπέροχο θέαμα στο οποίο  φιλοδοξούν να εντυπωσιάσουν τους φιλάθλους που θα το παρακολουθήσουν με τις εντυπωσιακές εικόνες που προσφέρει το άθλημα αυτό.

Ομάδες  από το Μέτσοβο, το Μεσολόγγι,τα Τρίκαλα,το Αγρίνιο, την Έδεσσα,την Λαμία, την Ξάνθη, την Θεσσαλονίκη,τα  Γιάννενα(μάλιστα με δυο ομάδες) και φυσικά τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ Αστακού καθώς και μέλη της ομάδας της Εθνικής Αλβανίας,έχοντας στις τάξεις τους αθλητές με Πανελλήνιες  αλλά και Ευρωπαίκές διακρίσεις,είναι δεδομένο ότι θα ανταμείψουν όσους προσέλθουν στην τελευταία ημέρα  για να τους χειροκροτήσουν.

Φυσικά σύμμαχος(υλικά και ηθικά) του τουρνουά είναι ο Δήμος Ξηρομέρου , ο οποίος με τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. για τον Πολιτισμό, Περιβάλλον και Αθλητισμό  Βασίλη Μουρκούση τους υποδέχθηκε με χαιρετισμό στην πρώτη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χθές Κυριακή στο κλειστό γυμανστήριο Αστακού.

Κείμενο φωτό - Χρήστος Μόνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tα άρθρα που δημοσιεύωνται στο vlyziana news δεν εκφράζουν απαραίτητα και την θέση του ιστολογίου μας,δημοσιεύουμε κάθε άρθρο που κατά την γνώμη μας είναι ενδιαφέρον για ενημέρωση,σκέψη και προβλήματισμό. Το vlyziana news προτείνει το σχολιασμό την διαφορετική άποψη μέσα στα νόμιμα πλαίσια με σεβασμό στον απέναντι.Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ένα άρθρο ή σχόλιο όταν δεν τηρούνται οι κανόνες.
Το vlyziana news ουδεμία αστική και ποινική ευθύνη φέρει για τα άρθρα που αναδημοσιεύει η ευθύνη ανήκει στους συντάκτες των αρθρων.

Όλα τα κείμενα και τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους.
Μηνύματα συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται.