Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019

Λειτουργία στο εκκλησάκι των Αγίων Ταξιαρχών στο Βασιλόπουλο ΞηρομέρουΑΓΙΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ βασιλόπουλου.

Με μεγάλη λαμπρότητα γιορτάστηκε στο χωριό μας η σύναξης των Παμμεγίστων ταξιαρχών, με λειτουργία στο εκκλησάκι των Αγίων Ταξιαρχών που βρίσκετε ψηλά στους πρόποδες του αλογοβουνίου.

Την παραμονή 07/11/2019 ετελέσθει εσπερινός. Τις ακολουθίας προεξήρχε ο Πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης Δαυίδ, εφημέριος του Αγίου Νικολάου Αστακού, βοηθούμενος απο τον ιεροψάλτη Παναγιώτη Βουρλέτση απο τον Αστακό.Ανήμερα τις εορτής 8/11/2018 ετελέσθει θεία λειτουργία από τον εφημέριο του χωριού μας πατήρ Θεόδωρο Τριάντη ,βοηθούμενος στην ψαλμωδία από τον ιεροψάλτη Χρύσανθο Σόμπολο. Η θεία λειτουργία έγινε στον Άγιο Γεώργιο πολιούχου του χωριού μας ,λόγω των δύσκολων καιρικών φαινομένων που δεν επέτρεψαν την πρόσβαση στο εκκλησάκι των Αγίων Ταξίαρχων.

Αρκετοί πιστοί από το χωριό μας και γειτονικά χωριά συμμετείχαν στις πανηγυρικές ακολουθίες.

Βασιλόπουλο Αιτωλοακαρνανίας
 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tα άρθρα που δημοσιεύωνται στο vlyziana news δεν εκφράζουν απαραίτητα και την θέση του ιστολογίου μας,δημοσιεύουμε κάθε άρθρο που κατά την γνώμη μας είναι ενδιαφέρον για ενημέρωση,σκέψη και προβλήματισμό. Το vlyziana news προτείνει το σχολιασμό την διαφορετική άποψη μέσα στα νόμιμα πλαίσια με σεβασμό στον απέναντι.Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ένα άρθρο ή σχόλιο όταν δεν τηρούνται οι κανόνες.
Το vlyziana news ουδεμία αστική και ποινική ευθύνη φέρει για τα άρθρα που αναδημοσιεύει η ευθύνη ανήκει στους συντάκτες των αρθρων.

Όλα τα κείμενα και τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους.
Μηνύματα συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται.