Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019

Θεία λειτουργία στο εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στο παλιό χωριό Βασιλόπουλο Ξηρομέρου


Εορτασμός Αγίου Νικολάου
Βασιλόπουλο Ξηρομέρου.

Την Παρασκευή 06/12/2019,ανήμερα της γιορτής του Αγίου Νικολάου, από ώρα 7:30 το πρωί θα τελεστεί θεία λειτουργία στο εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στο παλιό χωριό.

Το εκκλησάκι βρίσκετε ψηλά στην νότια πλευρά του παλιού χωριού χτισμένο πριν 95χρόνια μέσα σε κατάφυτη έκταση απο πεύκα ,λεύκες ,δάφνες και κουτσουπιές με απέραντη θέα εως τη θάλασσα του Αστακού.

Τα παλιά χρόνια γίνονταν μεγάλο πανηγύρι προς τιμή του Αγίου.
(βλέπε www vasilopoulo.com.gr)

Ο δρόμος που οδηγεί στο εκκλησάκι επισκευάστηκε πρόσφατα με πρωτοβουλία του προέδρου της κοινότητας και αν ο καιρός είναι καλός η πρόσβαση θα γίνετε και με ΙΧ αυτοκίνητα

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tα άρθρα που δημοσιεύωνται στο vlyziana news δεν εκφράζουν απαραίτητα και την θέση του ιστολογίου μας,δημοσιεύουμε κάθε άρθρο που κατά την γνώμη μας είναι ενδιαφέρον για ενημέρωση,σκέψη και προβλήματισμό. Το vlyziana news προτείνει το σχολιασμό την διαφορετική άποψη μέσα στα νόμιμα πλαίσια με σεβασμό στον απέναντι.Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ένα άρθρο ή σχόλιο όταν δεν τηρούνται οι κανόνες.
Το vlyziana news ουδεμία αστική και ποινική ευθύνη φέρει για τα άρθρα που αναδημοσιεύει η ευθύνη ανήκει στους συντάκτες των αρθρων.

Όλα τα κείμενα και τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους.
Μηνύματα συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται.