Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019

Βράβευση αθλητών του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ-Τιμητικές πλακέτες απένειμε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης


Ιδιαίτερη τιμή σήμερα Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 για τον σύλλογο μας ή πρόσκληση του του ΔΗΜΆΡΧΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΥΡΊΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ στο γραφείο του.

Ο κύριος Δήμαρχος έδωσε τα συγχαρητήρια του για την πορεία του συλλόγου και απένειμε τιμητικές πλακέτες στους συμμετέχοντες στην πρόσφατη επιτυχία μας στο ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ ΚΎΠΕΛΛΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Ως πρώην Αθλητής και πρωταθλητής ο ίδιος, στο Άθλημα της πυγμαχιας, έδωσε χρήσιμες συμβουλές για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθεί όποιος έχει υψηλούς στόχους στον αθλητισμό,και δήλωσε συμπαραστάτης στην προσπάθεια που καταβαλουν τα παιδιά ευχαριστώντας τα γιατί μέσω των δράσεων και των επιτυχιών προβάλουν την πόλη σε όλη την Ελλάδα.

Κύριε Δημαρχε σας ευχαριστούμε πολύ που μας τιμήσατε.Μας δώσατε ελπίδα και δύναμη να συνεχίσουμε την πορεία μας για την επίτευξη του σκοπού μας που δεν είναι άλλος από την γενικότερη πρόοδο των παιδιών, την ολοκλήρωση του χαρακτήρα τους μέσω του αθλήματος που υπηρετουμε, και φυσικά την προβολή του τόπου μας..

ΤΑ ΣΈΒΗ ΜΑΣ... ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΤΟ ΈΡΓΟ ΣΑΣ...

Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tα άρθρα που δημοσιεύωνται στο vlyziana news δεν εκφράζουν απαραίτητα και την θέση του ιστολογίου μας,δημοσιεύουμε κάθε άρθρο που κατά την γνώμη μας είναι ενδιαφέρον για ενημέρωση,σκέψη και προβλήματισμό. Το vlyziana news προτείνει το σχολιασμό την διαφορετική άποψη μέσα στα νόμιμα πλαίσια με σεβασμό στον απέναντι.Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ένα άρθρο ή σχόλιο όταν δεν τηρούνται οι κανόνες.
Το vlyziana news ουδεμία αστική και ποινική ευθύνη φέρει για τα άρθρα που αναδημοσιεύει η ευθύνη ανήκει στους συντάκτες των αρθρων.

Όλα τα κείμενα και τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους.
Μηνύματα συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται.