Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020

Η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών στις 23/2 στο κέντρο Αστροφεγγιά


Αγαπητοί  Αστακιώτες

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ
σας ενημερώνει  και σας προσκαλεί στην ετήσια χοροεσπερίδα μας στο 
κέντρο Αστροφεγγιά 23/2/2020 Κυριακή και ώρα 13:00.

Η εξαιρετική αλλά και μοναδική στο είδος του παρουσία του Γιάννη Λεμπέση πλαισιούμενος από ένα επίσης εξαιρετικό σχήμα, και σας προδιαθέτει για μια ξεχαστή διασκέδαση, μια διασκέδαση που μόνο εμείς οι Αστακιώτες ξέρουμε να πραγματοποιούμε.

Είμαστε απόλυτα σίγουροι σαν Δ.Σ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ότι και την εφετεινή χρονιά  θα επαναληφθεί η εικόνα που παρουσιάστηκε στην  περσυνή πολύ πετυχημένη ομολογουμένως εκδήλωσή μας και ο συγκεκριμένος πολυχώρος  θα γεμίσει ασφυκτικά.

Η χωριτηκότητα του κέντρου είναι αρκετά μεγάλη για να συμπεριλάβει όλους όσους θελήσετε να παρευρεθείτε με την προυπόθεση ότι θα δηλώσετε συμμετοχή εγκαίρως διότι δεν παύει όσο  μεγάλος και να είναι ο χώρος της εκδήλωσης , να υπάρχει όριο θέσεων.

Δηλώστε συμμετοχή έγκαιρα διότι  η όποια καθυστέρηση πιθανόν να έχει αρνητικό αποτέλεσμα.

--------------------------
Τηλέφωνα επικοινωνίας
Κώστας  Νικολου     6974815660
Αγγελική Γαλάνη        6973052903
---------------------------
Διεύθυνση του κέντρου
Πατησίων 296 & Κόντου 5 Άγιος Λουκάς
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tα άρθρα που δημοσιεύωνται στο vlyziana news δεν εκφράζουν απαραίτητα και την θέση του ιστολογίου μας,δημοσιεύουμε κάθε άρθρο που κατά την γνώμη μας είναι ενδιαφέρον για ενημέρωση,σκέψη και προβλήματισμό. Το vlyziana news προτείνει το σχολιασμό την διαφορετική άποψη μέσα στα νόμιμα πλαίσια με σεβασμό στον απέναντι.Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ένα άρθρο ή σχόλιο όταν δεν τηρούνται οι κανόνες.
Το vlyziana news ουδεμία αστική και ποινική ευθύνη φέρει για τα άρθρα που αναδημοσιεύει η ευθύνη ανήκει στους συντάκτες των αρθρων.

Όλα τα κείμενα και τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους.
Μηνύματα συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται.